Prices for 2017 (including VAT):
- Dinner (soup, main course, and dessert + coffee/tea): | NOK 320 |
- Breakfast and make-your-own lunch pack: | NOK 220 |
- Breakfast whithout lunch pack: | NOK 140 |
- Lunch: | |
- Coffee break with bisquit/cake etc. | NOK 75 |
Prices are valid for all of 2017 (for questions, ask the center manager).
Event organizers will be invoiced directly by Tajo AS - individuals may pay by cash or request an invoice.
Vegetarian alternatives may be ordered in advance - if the kitchen has capacity. Contact the center manager for requests.
Grunnet kapasiteten på kjøkkenet må de som har spesielle behov som avviker fra et ordinært kosthold (gluten/lactose/vegetar/vegan), regne med et forenklet tilbud.
Dersom det er spesielle matvarer det er behov for å spise, som f.eks, glutenfritt brød, soyamelk etc.etc. må dette medbringes av den enkelte, da kjøkkenet ikke har kapasitet til å holde dette.
Kjøkkenet må ha beskjed om evt. avvik fra ordinært kosthold senest 2 uker før ankomst. Dette meddeles forskningssenterets manager via mail:
Gjør også oppmerksom på at en ordinær matpakke består av 4-5 brødskiver/person/dag.
Dersom enkelte har behov for et større kalori-inntak i løpet av dagen, anbefales det at det medbringes litt kjeks/snacks etc. for eget forbruk.
Ber om at det gjøres oppmerksom på dette overfor deltakere på kursene/arrangementene som besøker Finse alpine forskningssenter.