Meals at the course and conference unit

For regular courses and events we hire the company Tajo AS to catering all meals. Tajo AS may also provide meals for other meetings at the Course and conference unit on request. This service is normally only available for groups of at least 15 people staying at least 3 days, unless adjoining other events. Researchers staying at the Research unit may also buy meals when Tajo AS is present (see the Event Calendar). To request catering, contact the center manager Erika Leslie.
 

Prices for 2017 (including VAT):

A fixed rate is charged per person for each meal:
 
- Dinner (soup, main course, and dessert + coffee/tea): NOK 320
- Breakfast and make-your-own lunch pack: NOK 220
- Breakfast whithout lunch pack: NOK 140
- Lunch: NOK 200
- Coffee break with bisquit/cake etc. NOK   75

Prices are valid for all of 2017 (for questions, ask the center manager).

Event organizers will be invoiced directly by Tajo AS - individuals may pay by cash or request an invoice.

Vegetarian alternatives may be ordered in advance - if the kitchen has capacity. Contact the center manager for requests.

 

Grunnet kapasiteten på kjøkkenet må de som har spesielle behov som avviker fra et ordinært kosthold (gluten/lactose/vegetar/vegan), regne med et forenklet tilbud.

Dersom det er spesielle matvarer det er behov for å spise, som f.eks, glutenfritt brød, soyamelk etc.etc. må dette medbringes av den enkelte, da kjøkkenet ikke har kapasitet til å holde dette.

Kjøkkenet må ha beskjed om evt. avvik fra ordinært kosthold senest 2 uker før ankomst. Dette meddeles forskningssenterets manager via mail:

e.a.leslie@ibv.uio.no

Gjør også oppmerksom på at en ordinær matpakke består av 4-5 brødskiver/person/dag.

Dersom enkelte har behov for et større kalori-inntak i løpet av dagen, anbefales det at det medbringes litt kjeks/snacks etc. for eget forbruk.

Ber om at det gjøres oppmerksom på dette overfor deltakere på kursene/arrangementene som besøker Finse alpine forskningssenter.

Published July 23, 2009 1:39 PM - Last modified Aug. 29, 2017 6:09 PM